Overslaan en naar de inhoud gaan
ctsl

CTSL houdt in volle groei vast aan uitmuntende klantenservice en familiale sfeer tussen mecaniciens

Na jarenlange ervaring als consultant zag Han Verboven een gat in de markt. Daarom richtte hij in 2012 CTSL op. Bij CTSL kan men terecht voor het onderhoud en herstellingen van trucks en trailers. Daarnaast zijn ze ook dealer en verhuren ze nu ook vrachtwagens en trailers. Han en zijn echtgenote Heidi staan samen aan de leiding van het bedrijf. Han focust zich op het klantencontact en het commerciële aspect terwijl Heidi achter de schermen alles in goede banen leidt. Deze twee complementaire leiders zorgen voor de familiale sfeer in de garage.

Volle groei

Initieel lag de focus van CTSL op herstellingen aan trailers. Al snel breidden ze hun niche uit en richtten ze zich ook op motorvoertuigen. Vandaag zorgt het herstel, onderhoud en reparaties van motorvoertuigen voor het meeste werk. In 2018 zetten ze daarbij ook de stap naar het verhuren en verdelen van trucks en trailers. Je kan dus wel stellen dat Han en Heidi niet hebben stilgezeten de voorbije jaren. Ze hebben hard gewerkt om het plan dat ze vanaf dag één hadden voor CTSL in realiteit om te zetten. Toch stopt de groei hier niet voor CTSL. Sinds kort zijn ze bijvoorbeeld FORD truck dealer. Er staan nog partnerships en uitbreidingen op de planning die er mee voor gaan zorgen dat ze steeds up-to-date blijven van de technologische evolutie van de branche. Enkel zo kunnen ze blijven inspelen op de noden van de klant.

ctsl

Meesterlijke klantenservice

CTSL kan dagelijks rekenen op een team van 4 dat zorgt voor een ongeëvenaarde klantenservice. In de garage geldt één regel: Ze zeggen nooit nee tegen klanten. Daar staat CTSL voor bekend en onderscheiden ze zich mee van de concurrentie. 24/24 en 7 dagen op 7, CTSL staat altijd klaar om klanten te depanneren en uit de nood te helpen. Bij een telefoontje schieten ze in actie en gaan ze meteen ter plaatse met de wagen en de nodige onderdelen. Ze zetten alles op alles om ter plekke het probleem op te lossen zodat de chauffeur zijn route verder kan zetten. Elke klant verder helpen, daar hechten ze veel waarde aan. Ongeacht hoe hard CTSL groeit, op vlak van service worden geen compromissen gesloten.

Verhuis

Verhuurdiensten van trucks en trailers gaan enkel maar aan belang winnen. Daar heeft CTSL op ingespeeld en zet fors in op de uitbreiding naar de rest van België. Je kan wel stellen dat de huidige garage te klein wordt voor de grootse plannen van CTSL. Binnenkort trekt CTSL naar een groter en nieuw pand in Genk. Dat pand is volledig op maat gemaakt van CTSL waardoor het ook aangenamer en efficiënter werken zal zijn voor het team. Ervaren mecaniciens die zelfstandig kunnen werken met bij voorkeur een CE rijbewijs zijn zeker welkom om het huidige team te vervoegen. Ook het administratieve team zal uitgebreid worden op de nieuwe locatie.

Geven en nemen

Han en Heidi vinden het belangrijk om hun werknemers veel vrijheid te geven. Iedereen heeft zijn specialisaties en doet het ene werk liever dan het andere. Daar proberen de zaakvoerders samen met de werkplaatsleider steeds rekening mee te houden. Elke werknemer krijgt ook de ruimte om aan te geven wat hij nog wil bijleren. Dat wordt ook gestimuleerd. Han en Heidi zijn zeer begripvolle en flexibele zaakvoerders en dragen het familiale contact hoog in het vaandel. In ruil daarvoor verwachten ze die flexibiliteit ook terug van hun team. Open communicatie tussen collega's en zaakvoerders zorgt ervoor dat iedereen zich bij CTSL thuis voelt.

In contact komen met CTSL

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Gerelateerde nieuwsberichten

CTSL
CTSL

Lorenzo: CTSL in drie woorden? Ik heb er maar twee nodig. Gewoon top.

Lorenzo is werkplaatsleider bij CTSL in Genk. Hij vertelt ons over zijn job en de werksfeer bij CTSL.
Lees meer

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan