Overslaan en naar de inhoud gaan
Comcoo werkgever

Uniek in de markt én als werkgever: HVAC-specialist Comcoo

Een groeiende klantenportefeuille zónder aan reclame of marketing te doen? Het is maar weinigen gegeven. Voor zij die nieuwsgierig zijn naar deze succesformule kunnen aankloppen bij Comcoo in Hasselt. Zaakvoerders Frank Voortmans en Frank Didden zien jaarlijks zowel hun particuliere als professionele klantenbestand automatisch aandikken: “We moeten toch wel uniek zijn op de markt, anders krijg je zoiets niet gerealiseerd. Iedereen doet hier heel hard zijn best en dat zal de markt heel hard weten te appreciëren.” Een groeiend aantal opdrachten brengt daarentegen ook een groeiend aantal manschappen met zich mee. Service- of koeltechniekers? Verzamel jullie!

Leer of hanteer de nieuwste technieken

Zekerheid. Vooruitstrevend. Betrouwbaar. Drie karakteristieken die de way of working van Comcoo zeer goed weerspiegelen. Mee zijn met de laatste nieuwe technieken is niet enkel hip en trendy, maar eveneens noodzaak in deze branche, vertelt Frank: “Vandaag zien we bijvoorbeeld vaak de combinatie van zonnepanelen met batterijen en warmtepompen. Energieneutraliteit speelt een alsmaar groter wordende rol. Zelf doen we niet aan zonnepanelen, maar we proberen altijd wel mee te denken in heel dit gebeuren.” En daar is kennis voor nodig. Gelukkig heeft Comcoo daar heel wat van in huis. “Mensen zonder al teveel ervaring of nieuw in de markt, zijn hier eveneens welkom. Wil je iets leren? We verzorgen mazout, gas, warmtepompen, diepteboringen… We doen het allemaal, wat jou de kans biedt om hier iets op te bouwen. Je komt terecht in een team dat solide is en waar kennis in zit. Je zit hier zeker op je plaats als je wilt meegroeien met technieken”, stelt Voortmans. 

Familiale aanpak

Klein georganiseerd, maar zeer ruimdenkend. De familiale band die je onder Comcoo-collega’s ervaart, zal je niet snel terugvinden bij grote HVAC-bedrijven. Concreet vertaalt deze zich in een eclairtje in de ochtend, frietje tijdens de lunch of een BBQ voor het bouwverlof of de kerstperiode. Al gaat de liefde hier niet enkel door de maag. Flexibiliteit en menselijkheid staan bij Comcoo voorop: “We maken onze medewerkers prioritair aan het werk. We proberen ons flexibel op te stellen om een goede balans tussen werk en gezin te garanderen.”

Werken met kwalitatieve merken

Het rijmt niet alleen, het is nog waar ook. Comcoo werkt samen met enkele vaste A-merken. “We proberen onze merken echt te beperken tot de A-merken binnen de markt. Daardoor word je specialist in het vak, klinkt het. Externe opleidingen bij Syntra of leveranciers als Daikin, houden jou als medewerker scherp en het kennisniveau steeds op peil. “Ik vind het fantastisch om te zien hoe gemotiveerd onze medewerkers zijn! Enkel werken voor geld is van korte duur. Je moet je kunnen ontplooien, verbeteren en amuseren”, sluit Frank af.

Werken bij Comcoo? Dat begrijpen we. Laat hieronder jouw gegevens achter!

In contact komen met Comcoo

Schrijf je in via dit formulier en je wordt gecontacteerd! Geen spam. CaptainWork belooft het je.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Blijf op de hoogte van CaptainWork

Ontvang het laatste nieuws over relevante jobs op jouw maat!

Ontvang het laatste nieuws via Whatsapp

Meld je aan en we sturen je via Whatsapp jobaanbiedingen op jouw maat!

Meld me aan